Zomerweek improvisatietheater voor beginners

      Geen reacties op Zomerweek improvisatietheater voor beginners
Wanneer:
14 juli 2019 @ 20:00 – 21 juli 2019 @ 10:00
2019-07-14T20:00:00+02:00
2019-07-21T10:00:00+02:00
Waar:
Zuid-Frankrijk, Sainte-Croix, Ancien monastère
Ancien Monastère de Rue 1
Sainte-Croix (Die)

Deze cursusreeks speelt zich een week in het zalige Zuid-Frankrijk af.

Improviseren kan je leren. En we durven er onze linkerpink op te verwedden dat er daarvoor weinig plaatsen leuker zijn dan het zonovergoten Zuid-Franse dorpje Sainte-Croix!

Deze week gaan we aan de slag met oefeningen die je wegwijs maken in improvisatietechnieken. Spelplezier en het accepteren van elkaars spelideeën liggen aan de basis. Vanuit letterlijk niets komen we tot de zotste scènes.

Je leert snel en veel verschillende rollen spelen, scènes opbouwen en samenspelen. Het resultaat kan spannend, emotioneel of hilarisch zijn. Durf keihard op je bek gaan en maak jezelf de kunst eigen om af te gaan in stijl. Voor al wie de grenzen van zijn of haar innerlijke improvisator op de proef wil stellen!

Een hele week maken we Sainte-Croix onveilig met ons geïmproviseer. Per dag krijg je vijf uur cursus. De vrije momenten zijn pure vakantie: beklim een bergtop, neem een duik in de rivier voor een zwempartij, laat je charmeren door de couleur locale op het plaatselijke marktje en geniet van een frisse rosé in de schaduw. Het kan en mag allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *