Kalender open aanbod

Hier vind je een overzicht van het open aanbod van Inspinazie. Kies hier als je een specifiek onderdeel wil zien: voorstellingen, cursussen of de wekelijkse workouts. Schrijf je in op de nieuwsbrief om ook via je mailbox op de hoogte te blijven van ons aanbod.Tot binnenkort!

feb
23
za
Improweekend special – viewpoints @ OPEK
feb 23 @ 10:00 – feb 24 @ 17:00

Dit is een weekendcursus op zowel zaterdag als zondag.

In dit weekend focussen we op oprecht spelen in het hier en nu. We ontwikkelen skills om geïmproviseerde scènes boeiend te houden. Via de viewpoints-techniek leer je interessante spelimpulsen bij je tegenspelers herkennen en hoe je die vervolgens kan gebruiken om tot verrassend, dramatisch en geïnspireerd spel te komen.

Deze cursus gaat over samenspel en instant creëren. Over écht leren luisteren en kijken naar je medespelers en hoe je hier op instinctieve wijze kan reageren zodat er iets betekenisvol tot stand komt.

Voor iedereen met een basiservaring impro of acteren!

jun
3
ma
Proeven van improvisatietheater @ OPEK
jun 3 @ 19:30 – jun 17 @ 22:00

Deze reeks loopt over 3 maandagavonden.

In deze cursus proef je van de basisbeginselen van improvisatietheater: ideeën accepteren, samenspel, verhaalbouw en het volgen van impulsen.

In leuke, gevarieerde oefeningen exploreer je technieken om “uit het niets” scènes te creëren. Je ervaart aan den lijve hoe creativiteit en originaliteit rechtstreeks ontstaan uit aandacht van en spelplezier tussen spelers.

Uitstekend nieuws bij dat alles: impro is iets dat iedereen kan leren!