Kalender open aanbod

Hier vind je een overzicht van het open aanbod van Inspinazie. Kies hier als je een specifiek onderdeel wil zien: voorstellingen, cursussen of de wekelijkse workouts. Schrijf je in op de nieuwsbrief om ook via je mailbox op de hoogte te blijven van ons aanbod.Tot binnenkort!

okt
7
wo
(VOLZET) Initiatie improvisatietheater 8 woensdagavonden @ OPEK leuven
okt 7 @ 19:30 – 22:00

Tijdens deze reeks maak je je de beginselen van improvisatietheater eigen.
Je leert om hier, nu en samen verhalen te creëren.
Je traint om je oren en ogen écht open te zetten, je denken flexibel te maken, de spelideeën van je medespelers te accepteren en daarop verder te bouwen.
Komt ook aan bod: loslaten en verantwoordelijkheid nemen, platformen neerzetten en tilts maken.
Je verkent het gebruik van emoties, status en fysiek spel.
Spelplezier verzekerd!

Begeleiding: Karen Aerts

okt
17
za
Stromingen in improvisatietheater – weekend @ OPEK leuven
okt 17 @ 10:00 – okt 18 @ 17:00

Inspinazie is onmiskenbaar sterk meegevormd door de filosofie van Keith Johnstone, met onder meer veel aandacht voor samenspel en storytelling. Daarnaast heeft Inspinazie altijd de blik gericht op andere inspiratiebronnen, zowel binnen als buiten de improvisatiewereld.
Verschillende stromingen onderzoeken om daarbij steeds verfijnder je eigen stijl te ontwikkelen vinden wij een absolute meerwaarde voor elke speler en elk gezelschap.

Daarom dit weekend waarin meerdere wereldwijd verspreide stromingen worden verkend. Naast Johnstone wordt gekeken naar o.a. Napier, UCB,…

Begeleiding: Karen Aerts