Kalender open aanbod

Hier vind je een overzicht van het open aanbod van Inspinazie. Kies hier als je een specifiek onderdeel wil zien: voorstellingen, cursussen of de wekelijkse workouts. Schrijf je in op de nieuwsbrief om ook via je mailbox op de hoogte te blijven van ons aanbod.Tot binnenkort!

jul
30
ma
Workshop voor 10 – 14 jarigen tijdens Theater Aan Zee @ Oostende
jul 30 – aug 3 hele dag

Inspinazie brengt i.s.m. mu-zee-um improvisatietheater tijdens TAZ

Theater Aan Zee (oftewel TAZ) is een jaarlijks tiendaags theater- en muziekfestival in Oostende.

Het festival presenteert tien dagen lang podiumkunst (theater, dans, performance) in een eigenzinnige combinatie met muziek, literatuur, fotografie en andere disciplines. TAZ kiest er uitdrukkelijk voor om de beginnende kunstenaar centraal te plaatsen, om het jonge werk, in al zijn diversiteit, optimale speelkansen te geven en zo zorgvuldig mogelijk te ondersteunen.

Mu-zee-um organiseert al meer dan 15 jaar verschillende theaterworkshops tijdens TAZ. Voor deze editie werken ze samen met Inspinazie voor een improvisatietheaterworkshop voor 10-14 jarigen. Daarnaast is er een theaterweek voor 4 – 5 en voor 6 – 9 jarigen en een TAZ – jongerenjury voor 15 – 25 jarigen.

Inspinazie begeleidt er een improvisatietheater workshop voor jongeren van 10 – 14 jaar

Een initiatiereeks improvisatietheater voor kinderen mag niet ontbreken tijdens deze tiendaagse. Elke dag, gedurende vijf dagen, gaan we aan de slag om op de laatste dag een toonmoment aan te bieden.

Voor wie : Kinderen 10 – 14 jaar

Wanneer : 30 juli t.e.m. 3 augustus, steeds van 10u – 16u