Site Overlay

Leen De Koker

Vanaf 18-jarige leeftijd werd ik verder opgevoed in het improvisatietheaterhuis Inspinazie. De improvisatietheaterfilosofie aldaar beleefd, is één van de grootste inspiratiebronnen van waaruit ik andere projecten in leven en werk verwezenlijk. De vele improvisatietheatervoorstellingen, (inter)nationale artistieke opleidingen en festivals, het creëren van concepten en verhalen, het ontwikkelen van graphics, websites en scènemateriaal, en het mee vormgeven aan een vrijwilligerswerking neem ik als ervaring dan ook graag mee in mijn werken vandaag.Al 25 jaar geef ik bedrijfstrainingen, vertrekkende vanuit een improvisatietheaterfilosofie.
Daarnaast ben ik improspeler en -maker voor Inspinazie/TIM theater. In oorsprong architect, studeerde ik in juni 2022 een tweede keer af, deze keer als bachelor verpleegkunde. Sindsdien ben ik ook deeltijds aan de slag op EPSI, de eenheid voor psychiatrische spoedinterventie binnen UPC KULeuven. Als spreker breng ik lezingen over de meerwaarde van de spontane stagiair binnen de zorgcontext.

www.leendekoker.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes