Site Overlay

Nathalie Van Renterghem

Mijn beginjaren als speler bij en mede-oprichter van Inspinazie dertig jaar geleden viel samen met mijn opleiding in het toenmalige Sint-Thomas, de beste lerarenopleiding van het land als je het mij vraagt. Die combinatie heeft me niet lang voor de klas gehouden, maar wel de skills opgeleverd om leren, interageren en improviseren als rode draad in al mijn activiteiten te verweven: improvisatietheaterspeler, trainer in communicatie, samenwerking en leiderschap, uitwerken van mijn eigen zelfstandige praktijken, conceptuitdenker van bedrijfstheater en -trainingen, conflictbemiddelaar, teamfacilitator, moeder, teamleider bij TIM Theater,… In 2024 verschijnt bij uitgeverij Pelckmans mijn boek over improvisatie, waarin ik de opgedane kennis van de afgelopen dertig jaar deel. Ik voel me zeer dankbaar voor het feit dat ik deze wegen ben kunnen gaan en nog steeds ga met mijn levenspartner Marc, met fantastische vrienden waarmee al veel lief en leed gedeeld werd, en geïnspireerd door leraren als Keith Johnstone, Patti Stiles en Shawn Kinley. Ook blij en dankbaar voor andere inspiratie die ik gaandeweg opdeed en integreerde in mijn werk zoals de vele danscursussen bij Wisper, de methodieken en filsofieën uit Viewpoints, Deep Democracy, Theory U,…
Ik draag het Inspinaziemerk vereerd verder met anderen via TIM Theater en Living Impro.

www.timtheater.be en www.livingimpro.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes